EK 2021 geannuleerd

Team Belgium Powerchair Hockey | EK 2021 geannuleerd

Share This Post

IPCH heeft in samenspraak met het organiserende comité van het EK besloten om het EK 2021 te annuleren. De situatie met COVID-19 is momenteel nog te onzeker in onze wereld. Daardoor kan de organisatie niet met zekerheid een EK met zoveel kwetsbare personen.
 
Veel landen hebben ook aangegeven zich niet goed te kunnen voorbereiden in aanloop naar het EK. Dit is aangezien competities en trainingen vrijwel overal stilliggen. Ook financieel zou het een grotere uitdaging zijn. Veel fondsenwervingen wereldwijd zijn niet kunnen doorgaan of haalden minder middelen op dan verwacht.
 
Binnenkort zal IPCH aankondigen welk land het WK 2022 mag organiseren.
 
We vinden de annulering uiteraard erg jammer, maar geloven dat dit de enige juiste beslissing is in deze onzekere tijden. We kijken vooruit naar 2022 en zullen er alles aan doen om met een sterk team ons land te vertegenwoordigen op het WK!

More To Explore

Team Belgium Powerchair Hockey | WK 2022: Alles wat je moet weten hierover
WC2022

WK 2022: Alles wat je moet weten hierover

We hebben er een erg lange periode van afwezigheid opzitten, maar vandaag kunnen we je verblijden met heel wat bijzonder Powerchair Hockey nieuws! Nadat het

Team Belgium Powerchair Hockey | EK 2021 geannuleerd
Europees kampioenschap 2020

EK 2021 geannuleerd

IPCH heeft in samenspraak met het organiserende comité van het EK besloten om het EK 2021 te annuleren. De situatie met COVID-19 is momenteel nog