Belgisch powerchair hockeyteam klaar voor Europees kampioenschap in Denemarken!

Team PCH Belgium | Belgisch powerchair hockeyteam klaar voor Europees kampioenschap in Denemarken!

Deel deze post:

Op zondag 20 oktober vertrekt het Belgisch powerchair hockeyteam naar Denemarken voor het Europese kampioenschap, dat plaatsvindt van 21 tot 28 oktober op Musholm in Korsør.

Met een team vol passie, talent en ervaring zijn de spelers vastbesloten om België opnieuw op de kaart te zetten in de wereld van het powerchair hockey.

Ik weet zeker dat we onze tegenstanders kunnen verrassen met de perfecte mix van ervaring en jong talent.

De voorbije maanden stonden in het teken van intensieve voorbereidingen. De spelers hebben hard getraind en oefenwedstrijden gespeeld om optimaal voorbereid aan de start te verschijnen. Ze zijn klaar om hun beste spel te laten zien.

We zijn enorm dankbaar voor de steun van onze sponsors en iedereen die ons heeft geholpen, zonder hen was dit avontuur nooit mogelijk geweest. We zijn vastberaden om de Belgische kleuren met trots te verdedigen en hen terug te betalen met sterke prestaties.

Het Europees kampioenschap belooft een spannende strijd te worden, met de beste teams uit heel Europa. Maar het Belgisch team is vastberaden om te strijden voor een zo goed mogelijk resultaat. Op woensdag 23 oktober opent België het kampioenschap tegen huidig wereldkampioen en organiserend land Denemarken.

Volg het avontuur van het team tijdens hun wedstrijden en prestaties via de officiële kanalen en steun hen terwijl ze strijden voor succes op het EK Powerchair Hockey 2024.

Meer om te ontdekken: