EK 2020: Voorbereiding voor Finland na lange vakantie

Team Belgium Powerchair Hockey | EK 2020: Voorbereiding voor Finland na lange vakantie

Share This Post

Op zaterdag 14 september zijn we, na een lange en deugddoende vakantie, terug begonnen aan onze weg naar het EK. Kort daarvoor zijn we te weten gekomen dat het EK in 2020 doorgaat van 1 t.e.m. 8 juni in Finland! Daar gaan we verblijven in het Paralympic Centrum te Pajulahti. We zijn dus ondertussen op minder dan 9 maanden verwijderd van het EK. Iedereen was zeer enthousiast en klaar om hard te werken naar Finland toe. Vanaf nu trainen we maandelijks.

Daarnaast zijn we ook hard bezig met het inzamelen van geld voor de reis naar Finland. Naast de wijnverkoop die we al enkele jaren doen met behulp van Colruyt, verkopen we nu ook prachtige kersthuisjes gevuld met pralines van Kim’s Chocolates. Draag jij je steentje bij?

More To Explore

Team Belgium Powerchair Hockey | WK 2022: Alles wat je moet weten hierover
WC2022

WK 2022: Alles wat je moet weten hierover

We hebben er een erg lange periode van afwezigheid opzitten, maar vandaag kunnen we je verblijden met heel wat bijzonder Powerchair Hockey nieuws! Nadat het

Team Belgium Powerchair Hockey | EK 2021 geannuleerd
Europees kampioenschap 2020

EK 2021 geannuleerd

IPCH heeft in samenspraak met het organiserende comité van het EK besloten om het EK 2021 te annuleren. De situatie met COVID-19 is momenteel nog