EK 2020: Voorbereiding voor Finland na lange vakantie

Team Belgium Powerchair Hockey | EK 2020: Voorbereiding voor Finland na lange vakantie

Share This Post

Op zaterdag 14 september zijn we, na een lange en deugddoende vakantie, terug begonnen aan onze weg naar het EK. Kort daarvoor zijn we te weten gekomen dat het EK in 2020 doorgaat van 1 t.e.m. 8 juni in Finland! Daar gaan we verblijven in het Paralympic Centrum te Pajulahti. We zijn dus ondertussen op minder dan 9 maanden verwijderd van het EK. Iedereen was zeer enthousiast en klaar om hard te werken naar Finland toe. Vanaf nu trainen we maandelijks.

Daarnaast zijn we ook hard bezig met het inzamelen van geld voor de reis naar Finland. Naast de wijnverkoop die we al enkele jaren doen met behulp van Colruyt, verkopen we nu ook prachtige kersthuisjes gevuld met pralines van Kim’s Chocolates. Draag jij je steentje bij?

More To Explore

Team Belgium Powerchair Hockey | Vooruitblik op het EK Powerchair Hockey 2024
Team

Vooruitblik op het EK Powerchair Hockey 2024

Van 21 tot 27 oktober vindt het Europees Kampioenschap Powerchair Hockey 2024 plaats in Musholm, Slagelse, Denemarken. Team Belgium heeft zich gekwalificeerd na een succesvolle